Om Oss

Saray Restaurant er det beste stedet en kan befinne seg for å smake de herlige rettene tilhørende det rike tyrkiske kjøkkenet.

Saray Restaurant forvandler tyrkiske matretter til uunnværlige smaksopplevelser ved å tilby de aller beste rettene i hele landet. Vi oppfyller vår aller viktigste plikt ved å tilby rike menyer med retter som har en uforglemmelig smak, kunstferdig utformet og tilberedt av ekspertkokkene våre. Vi er en restaurant som har satt en lang rekke mål innen matsektoren takket være vår årelange erfaring.

Vår bedrift i Oslo tilbyr tjenester til de av våre borgere som savner tyrkiske matretter. Vi arbeider for å få deg til å føle deg hjemme ved å sikre at du blir oppvartet på den beste måten og får servert de aller lekreste matrettene. De av våre gjester som lengter etter hjemlandet sitt vil oppnå både mental og fysisk tilfredsstillelse fra det øyeblikket de trer inn i vår restaurant. Som Saray Restaurant står vi alltid til tjeneste i Oslo for å tilby de unike smaksopplevelsene som det tyrkiske kjøkken er berømt for – både i navn og aroma. Vi er stolte over å være en tyrkisk restaurant som har en av de rikeste menyene og de herligste kebabene, pizzaene, pitabrødene, hjemmelagde rettene, barnemenyene og dessertene. Vi setter vår ære i å utvikle vårt arbeid og verdien vi gir til kundene våre slik at restauranten du trer inn i er av ypperste kvalitet.

Vi har kommet sammen for å være en løsning for de av våre medborgere som har vanskeligheter med å finne lokale anatolske matretter eller en restaurant med matretter tilberedt av ulike smaker fra alle deler av Anatolia. Vårt hovedprinsipp er å ivareta våre høyt verdsatte gjester i Oslo på den beste måten.

Vår rike og smakfulle meny har kommet til det punktet der den tiltrekker seg oppmerksomhet fra folk fra alle land. Med stolthet merker vi at vi gjør en kvalitetsjobb når vi ser de fornøyde øynene til våre utenlandske gjester som prøver tyrkisk mat for første gang. Vi er utrolig stolte av å kunne spre våre verdier til ulike land og byer på denne måten.
Vi beveger oss fra tilberedelsen til presentasjonen av rettene våre på nøye vis. Dette betyr at vi prioriterer hygiene til enhver pris og utfører jobben vår forsiktig for ikke å oppleve eller forårsake eventuelle uhyggelige situasjoner. Disse unike rettene tilberedes av de erfarne hendene til vår mesterkokk og serveres av våre ekspertservitører som har et høyt kommunikasjonsnivå. En restaurant må ikke eksistere bare for matlagingens skyld; ivaretagelse av gjester, presentasjon av mat og mottagelse av både negative og positive tilbakemeldinger er blant prioriteringene som gjør en restaurant til en ekte smaksstasjon. Ved å ha ivaretatt alle gjester på samme høye nivå i mange år, vinker vi farvel til enhver som har spist i restauranten etter å ha fått positive tilbakemeldinger fra dem. Deres tilfredsstillelse gir en større entusiasme og motivasjon for det arbeidet vi gjør, noe som fører til at vi streber etter å forbedre vår service til deg på daglig basis.

Dersom også du leter etter steder der du kan smake tyrkiske retter av høy kvalitet, holder Saray Restaurant dørene sine åpne for deg til enhver tid.

Reservasjon